Yongo voor je kinderen

Leer je kinderen sparen en beleggen via een online platform

Met Yongo kan je jouw kinderen leren om op een leuke manier te sparen en beleggen. Je zet immers niet alleen op lange termijn een centje opzij voor wat ze later willen (een huis, studies, ... ) maar je kan ze ook op korte termijn leren sparen voor iets wat ze nu al willen (een fiets, een spelcomputer, ...). Als ouder behoud je uiteraard altijd de controle over de uitgaven. Bovendien kan je vrienden en familie van jouw kinderen gemakkelijk uitnodigen om een steentje bij te dragen. Op die manier krijgt jouwkind altijd een cadeau dat hij echt wil, en de oma, opa, ... zijn zeker dat ze het geld niet verspillen aan een ongewenst geschenk.

Een evenement aanmaken? Kinderspel!

Maak zelf projecten aan

Laat vrienden en familie mee sparen

Met Yongo kan je zelf events (bijvoorbeeld je verjaardag of communie) en projecten (bijvoorbeeld een gameconsole, fiets of smartphone) aanmaken. Vervolgens nodig je grootouders, meter en peter uit om een centje bij te dragen. En dat op een leuke, veilige en gebruiksvriendelijke manier!

Leer je kinderen sparen

Wat willen jouw kinderen?

Een nieuw fiets, een nieuwe gitaar, ... Als ouder weet jij als geen ander waar jouw oogappel op dit moment van droomt. Met Yongo kan je drie projecten aanmaken waarvoor je het àllerliefst wil sparen. En met de steun van je vrienden en familie gaat dat nog vlotter!Een bedankje

Hebben je grootouders, je peter of meter een centje gestort? Dan kan je hen via Yongo heel makkelijk een bedankje sturen.

Behoud altijd de controle

Binnen Yongo zijn er bepaalde instellingen die je als ouder kan aanpassen, naargelang de leeftijd of spaargedrag van jouw kind. Zo kunnen jouw kinderen sommige functies pas gebruiken als jij daarvoor toestemming gegeven hebt.

Start met Yongo

Met Yongo kunnen kinderen sparen of beleggen voor later als ze groot zijn. Maar ook voor de fiets of de spelcomputer die ze NU al willen. Zo blijft geld opzij zetten leuk! Kies daarom niet alleen een Yongo op lange, maar ook op korte termijn.

Klantendienst +32 (0)2 664 03 80
Wij zijn beschikbaar
Ma-Vr : van 08u tot 18u

Contact Faq