Yongo logo
Onze redactie
Yongo Expert
Sinterklaas, Kerstmis en Nieuwjaar, ... Zoals ieder jaar, willen je kinderen de laatste nieuwe cadeau-trends tijdens de eindejaarsperiode. Een nieuwe videoconsole, een fiets of bijvoorbeeld een gitaar. Maar wat als je dit jaar voor een totaal ander cadeau zou kiezen? Ontdek hier 3 ideeën die je kind ongetwijfeld zullen verrassen!
cadeau kind
Kies voor ervaringen

Kinderen houden van nieuwe dingen ontdekken. Waarom hen geen workshop schenken waarbij ze een nieuwe activiteit leren ontdekken? De keuze is ruim. Met enkele clicks vind je snel workshops pottenbakken, dansles, klimmen of informatica. Abonnementen (voor een museum, een attractiepark, een sportclub of een tijdschrift) worden meestal heel erg geapprecieerd. Deze geschenken hebben één groot voordeel: je kind geniet er écht van en zal het zich lang herinneren.

Deel leuk momenten samen

Net zoals Sheldon Cooper in de serie The Big Bang Theory, kan je jouw kinderen een envelop met activiteiten schenken die je samen met je kind kan doen: een namiddagje naar de film, een uitstapje naar een attractiepark of een ijsje eten … Zo hebben jullie het plezier om samen leuke momenten te beleven en je geniet er bovendien het volledige jaar van.


Een mooi cadeau in plaats van een heleboel kleine brol

Als volwassenen geven we graag cadeaus en zien we graag glimlachende gezichtjes als de kleintjes de cadeautjes opendoen. Maar spijtig genoeg, als ze groter worden, worden de cadeaus niet alleen duurder maar wordt het ook moeilijker om iets te vinden dat ze leuk vinden. Samen sparen is dan zeker een goede manier om hen iets te laten kopen dat ze écht graag willen. En zonder een fortuin te moeten geven aan nutteloze cadeaus die blijven rondslingeren in hun kamer.

Met Yongo kan iedereen bijdragen aan een geschenk waar jouw kind echt van droomt! Op elk moment kan je kind aanduiden waar hij/zij voor wil sparen (een fiets, een voetbaluitrusting, boeken, ... ). Jouw kind kan op elk moment de status van elk projet volgen en leert zo de waarde van geld kennen. Van zodra hij een voldoende bedrag heeft voor één van zijn projecten, kan hij zelf beslissen om deze cadeaus aan te kopen. Het Yongo platform is simpel, veilig en speels. En bovendien een leuk alternatief voor een origineel cadeau. Wacht niet langer en ontdek alles over Yongo!

Ontdek Yongo !

Lees ook

5 redenen om kleine feestneuzen vooral géén envelopjes meer te geven
Meer lezen?
Silke De Valck
Zakgeld: 7 do’s en don’ts
Meer lezen?
Marijke Bisschop
Cadeautjestijd? Kies voor een digitaal envelopje!
Meer lezen?
Onze redactieMet het innovatieve spaar- en beleggingsplatform van Yongo investeer je in de toekomst van jouw kinderen.

Klantendienst +32 (0)2 664 03 80
Wij zijn beschikbaar
Ma-Vr : van 08u tot 18u

Contact Faq