Tel samen met Yongo af naar Kerstmis en win mooie cadeaus!

Gezellig Kerstmis en Nieuwjaar vieren met je familie? Ideaal met Yongo! Laat je familie bijleggen voor een mooi cadeau voor je kind en zet ook de nieuwjaarscentjes op Yongo, om een kapitaal op te bouwen voor later.

Extra cadeaus verdienen voor je kind? Doe van 1 tot 24 december elke dag mee aan de Yongo-wedstrijd en maak kans op mooie prijzen!

100 euro 10 winnaars krijgen
€100 per kind

plopsa 80 winnaars krijgen
2 Plopsa-tickets

 

Hoe maak je kans op € 100 per kind?

  • Beantwoord elke dag de vraag
  • Tel de 19 juiste getallen op
  • Geef op 24 december dat getal in en beantwoord de schiftingsvraag

Is je antwoord juist en ben je bij de 10 deelnemers die de schiftingsvraag het best beantwoord hebben? Dan krijg jij € 100 op elke Yongo Moon of Yongo Star* die je hebt geopend, voor maximum 4 kinderen. Nog geen Yongo aangemaakt? Doe het dan snel, vóór 31/01/2020! Een Yongo aanmaken is gratis, en bovendien kan je Yongo 30 dagen vrijblijvend uittesten!

Naar het actiereglement ›

Hoe win je Plopsa-tickets?

Elke week is er een Plopsa-dag.
De 20 deelnemers die dan het snelst het juiste antwoord geven, krijgen elk 2 Plopsa-tickets, geldig in Plopsa Indoor Hasselt, PlopsaCoo en Plopsaqua De Panne.

Naar het actiereglement ›

Kan je nog winnen als je een vraag fout hebt beantwoord?

Zeker! Enkel je antwoord op de laatste dag (24/12) telt om te kunnen winnen. Als je elke dag meedoet, krijg je steeds het juiste antwoord te zien, ook als dat van jou fout was. Zo kan je gemakkelijk de juiste getallen verzamelen.

Kan je nog winnen als je niet elke dag een vraag hebt beantwoord?

Je kan de vragen die al gesteld zijn, later nog beantwoorden, maar dan krijg je het juiste antwoord niet te zien. Je weet dus niet zeker of je antwoord juist is, maar je kan nog steeds je kans wagen om € 100 per kind te winnen.

3 goede redenen om een Yongo te openen vóór Kerstmis

Je kind krijgt het cadeau waar het echt van droomt

Met de Yongo-app kan je kind een wenslijstje maken met zijn 3 favoriete cadeaus en dat delen met je familie. Zij storten hun bijdrage op Yongo en jij koopt het cadeau dat je kind echt wil.

Je kind leert omgaan met geld

Je kind leert realistische keuzes maken en sparen. Een goede voorbereiding om later verantwoord met geld om te gaan.

Je bouwt aan de financiële toekomst van je kind

Met de spaarverzekering Yongo Moon (tak 21) of de beleggingsverzekering Yongo Star (tak 23) zet je geld opzij voor later aan een potentieel hoger rendement, als startkapitaal voor je kind.

Yongo - individuele levensverzekeringen Yongo Moon (tak 21), Yongo Star (tak 23) en Yongo Dreams (tak 26). Deze producten zijn ontwikkeld door AG Insurance, worden eventueel verkocht door je tussenpersoon en zijn onderworpen aan de Belgische wetgeving.

De algemene voorwaarden, informatiedocumenten en beheersreglementen zijn gratis beschikbaar op www.yongo.be. Het is noodzakelijk om deze documenten door te nemen vóór de aankoop van het financieel product. Voor klachten m.b.t. de producten, kan je terecht bij Dienst Klachtenbeheer customercomplaints@aginsurance.be - Tel.: +32 (0)2 664 02 00), E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel. Als de oplossing die wij voorstellen geen voldoening schenkt, kan je het geschil voorleggen aan de Ombudsman van de verzekeringen (info@ombudsman.as - tel. 02 547 58 71), Meeussquare 35, 1000 Brussel.

AG Insurance nv – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be. Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder codenummer 0079, onder controle van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel

Klantendienst +32 (0)2 664 03 80
Wij zijn beschikbaar
Ma-Vr : van 08u tot 18u

Contact Faq