Yongo voor ouders

Maak de juiste keuze voor je kind

Dankzij ons platform bereid je de financiële toekomst van je kind slim voor. Tegenwoordig is een klassieke spaarrekening een verliesrekening. Met Yongo is het rendement op jouw spaargeld of langetermijninvestering potentieel hoger! Je hebt de zekerheid dat het gespaarde geld op naam van je kind staat. Het kapitaal komt pas vanaf 18 jaar tot zijn of haar beschikking. Je kind groeit snel, net als zijn of haar projecten. Dan is dit bedrag erg handig wanneer hij of zij het familienest verlaat. Je kunt Yongo ook gebruiken om je kind op een leuke manier de waarde van geld te leren kennen en dit te beheren. Vermijd onnodige verplaatsingen en papierwerk: Yongo is 100% digitaal en super gemakkelijk te beheren.

Leer je kind slim met geld omgaan

Hoe oud is je kind?

Selecteer een leeftijd

Yongo is er ook vóór de geboorte

Zelfs vóór jij je baby in je armen kan houden, kan je al voor hem sparen. Want met Yongo is het nooit te vroeg om daarmee te starten. Zo begin je goed voorbereid aan dit nieuwe avontuur, samen met je baby.Pamperrekening

Gebruik vanaf nu Yongo als pamperrekening. Iedereen kan vanaf nu bijdragen storten op Yongo Dreams voor jouw ongeboren wolkje! En van zodra je kind geboren is, kan je ook sparen of beleggen op langere termijn, door Yongo Moon (om te sparen) of Yongo Star (om te beleggen) toe te voegen.

Organiseer je een babyborrel?

Via Yongo kan je een event (bijvoorbeeld ‘babyborrel’) aanmaken en aan de supporters van je kind (grootouders, meter, peter, …) aangeven waarvoor je spaart: een buggy, autostoel, fietskar. Jij koopt met het geld wat je kindje nu nodig heeft. En de overschot? Die zet je gewoon opzij voor later!

Meer weten over kinderen en geld?

Wat moet je regelen voor je baby komt? Hoeveel kost een baby eigenlijk? Welke zijn de leukste en de foutste geboortecadeaus? Wij beantwoorden al jouw vragen over kinderen en geld, samen met de Gezinsbond en tientallen andere ouders.

Stel zelf je Yongo-pakket samen

Met Yongo help je de dromen van je kind waar te maken op korte én lange termijn. Want met Yongo spaart je kind namelijk niet alleen voor iets leuks nù (een fiets bijvoorbeeld), maar ook voor later (een huis). Voor de lange termijn kan je kiezen uit een Yongo Moon (om te sparen) en een Yongo Star (om te beleggen). Voor alle projecten op korte termijn, zoals die nieuwe fiets, is er Yongo Dreams. Het beste resultaat? Dat bereik je met een combinatie van een lange termijn en korte termijn.Bijna jarig?

Via Yongo kan je een event (bijvoorbeeld ‘verjaardag’) aanmaken en aan de supporters van je kind (grootouders, meter, peter, …) aangeven waarvoor je kind spaart. En de overschot? Die kan je gewoon opzijzetten voor later, via Yongo Star of Yongo Moon.

Nooit te vroeg om te leren

Wil je dat je kinderen later de juiste beslissingen maken? Dan is het belangrijk hen zo vroeg mogelijk met geld te leren omgaan. Want als kinderen iets willen, willen ze dat metéén. Ze zijn dus niet bezig met sparen voor later. Met Yongo leert je kind bewust om te gaan met z’n spaarcentjes. En dat op een heel leuke manier!

Meer weten over kinderen en geld?

Wat moeten kleuters al weten over geld? Wat kost een kind eigenlijk? Kan je kindergeld best sparen of uitgeven? Wij beantwoorden al jouw vragen over kinderen en geld, samen met de Gezinsbond en tientallen andere ouders.

Stel zelf je Yongo-pakket samen

Met Yongo help je de dromen van je kind waar te maken op korte én lange termijn. Want met Yongo spaart je kind namelijk niet alleen voor iets leuks nù (een smartphone bijvoorbeeld), maar ook voor later (een huis). Voor de lange termijn kan je kiezen uit een Yongo Moon (om te sparen) en een Yongo Star (om te beleggen). Voor alle projecten op korte termijn, zoals die nieuwe smartphone, is er Yongo Dreams. Het beste resultaat? Dat bereik je met een combinatie van een lange termijn en korte termijn.Communiefeest

Via Yongo kan je een event (bijvoorbeeld ‘communiefeest’) aanmaken en aan de supporters van je kind (grootouders, meter, peter, …) aangeven waarvoor je kind spaart. En de overschot? Die kan je gewoon opzijzetten voor later, via Yongo Star of Yongo Moon.

Zelfstandig dromen plannen

Met Yongo kan je kind zelf dromen plannen. Als ouder bepaal jij natuurlijk welke van die dromen omgezet worden tot spaarprojecten en welke dromen blijven. Je kind kan sparen voor maximaal 3 projecten tegelijk. Zo leert je kind bewust om te gaan met z’n spaarcentjes. En dat op een heel leuke manier!

Meer weten over kinderen en geld?

Wat is een goede leeftijd om met zakgeld te beginnen? Wat zijn de do’s en don’ts van zakgeld? Hoeveel kost een communiefeest en hoe kan je die kosten drukken? Wij beantwoorden al jouw vragen over kinderen en geld, samen met de Gezinsbond en tientallen andere ouders.

Heb je méér dan 1 kind?

Yongo helpt jou om een overzicht te bewaren. Want heb je meer dan één kind? Dan kan je via Yongo makkelijk zien welke events (babyborrel, verjaardag, … ) of projecten (fiets, step, …) ze hebben. Bovendien heb je een duidelijk zicht op wat jij al gegeven hebt aan elk kind en hoeveel ieder kind ontvangen heeft van alle supporters.

Laat supporters mee helpen

De kans is groot dat opa en oma je kind willen verwennen met cadeautjes! Laat hen via Yongo weten welke projecten je kind heeft, dan kunnen ze een centje bijleggen. Je kind krijgt een cadeau dat goed van pas komt en opa en oma zijn gerust dat ze hun geld niet verspillen aan een ongewenst geschenk.

AG, je betrouwbare partner

Yongo bestaat uit producten van AG Insurance. Yongo is daardoor een veilige en slimme manier om voor kinderen te sparen en beleggen op lange termijn. Al vanaf de geboorte kan je een spaar- of beleggingsplan opstellen, bijvoorbeeld met een domiciliëring. Zo bezorg jij je oogappel een vliegende start.Het geld gaat naar het kind

Het gespaarde of belegde bedrag gaat altijd naar het kind. De Yongo lange termijn (Yongo Moon of Yongo Star) is beschikbaar voor jouw kind tussen de leeftijd van 18 en 24 jaar.

Online sparen en beleggen vanuit de luie zetel

 Gedaan met vervelende verplaatsingen naar fysieke kantoren. Met de mobielvriendelijke website en de gepersonaliseerde app van Yongo wordt sparen en beleggen leuk en gemakkelijk!

100% beveiligd platform

Maak je geen zorgen. Het hyperbeveiligde spaar-en beleggingsplatform Yongo (van AG Insurance) is 100% veilig en betrouwbaar voor jouw persoonlijke gegevens, en voor die van jouw kinderen, vrienden en familie.

Start met Yongo

Met Yongo kunnen kinderen sparen of beleggen voor later als ze groot zijn. Maar ook voor de fiets of de spelcomputer die ze NU al willen. Zo blijft geld opzij zetten leuk! Kies daarom niet alleen een Yongo op lange, maar ook op korte termijn.

Klantendienst +32 (0)2 664 03 80
Wij zijn beschikbaar
Ma-Vr : van 08u tot 18u

Contact Faq