Je kindje is nog niet geboren

Yongo is er op de belangrijke momenten van zijn leven, zelfs vóór de geboorte

Je kindje is nog niet geboren en toch kan je al volop profiteren van de mogelijkheden die Yongo Dreams je biedt om via de app of de beveiligde website te zorgen voor nuttige en mooie geboortecadeaus. Na de geboorte sluit je dan een Yongo Moon of Yongo Star af op naam van je kind om een kapitaal op te bouwen voor later. Als ouder hou je uiteraard de controle. Wanneer je kind 18 jaar is, heeft het dan de keuze het opgebouwde kapitaal op te vragen of het nog te laten aangroeien tot 24 jaar. Al die tijd kunnen jij en je kind Yongo Dreams blijven gebruiken om te sparen voor leuke cadeaus.

Wat is Yongo

Geen verspilling op je babyshower

Vieren dat je kindje binnenkort geboren wordt, is fun. Nutteloze cadeaus krijgen daarentegen, is verspilling, en dat is jammer. Met Yongo koppel je het nuttige aan het aangename en zorg je ervoor dat de gasten voor je babyshower kunnen storten op de Yongo van je kindje. Met dat geld kan je kopen wat je echt nodig hebt, of je zet het opzij voor later. Met Yongo kan het allebei.

Lees hier het artikel ›

De ideale aanvulling op de geboortelijst

Via een code op het geboortekaartje kan je iedereen uitnodigen om te storten op de Yongo van je kind. Net zoals bij een gewone spaarrekening geeft iedereen zoveel hij zelf wil. Maar Yongo heeft een veel groter fungehalte! Zo weten vrienden en familie concreet waarvoor ze bijleggen (een wieg, ...) En jij kan kiezen wat je met het geld doet: meteen gebruiken of alvast beginnen met de toekomst van je kleine spruit voor te bereiden. Want Yongo groeit mee met je kind.

Lees hier het artikel ›

Waarom sparen voor geschenken met Yongo?


Altijd nuttige geschenken
Je kiest zelf welke geschenken je koopt en in welke winkel. Je bent daar volledig vrij in.


Op maat van je kind
Yongo groeit mee met je kind. Vandaag een kinderwagen, morgen een fiets, overmorgen een laptop …


Een geschenkenlijstje zonder verplichtingen
Met het geld dat je hebt verzameld op Yongo, doe je wat je wil. Iets anders kopen dan wat op je geschenkenlijst stond, is geen probleem!


De steun van supporters!
Oma, opa, meter, peter … kunnen zich in Yongo registreren als supporter zodat ze je kindje kunnen steunen bij alle feestelijke gelegenheden.


Iedereen spaart mee
Met de code die je op het geboortekaartje zet, kan iedereen bijdragen op de Yongo van je kindje!


Bouwen aan de toekomst
Heb je nog geld over na alle aankopen voor je baby? Met Yongo kan je sparen of beleggen om te bouwen aan de toekomst van je kind.

Met Yongo begin je al van bij de geboorte te bouwen aan de toekomst van je kind

Bij de geboorte van je kindje kies je of je wil sparen (Yongo Moon) of beleggen (Yongo Star) op lange termijn. Dan is de Yongo van je kind volledig geactiveerd en klaar om mee te groeien met je kind. Handig bij alle feesten en om een kapitaal op te bouwen voor de toekomst!

Wacht niet langer om te starten met je Yongo!

Hou je identiteitskaart en ID-reader of smartphone bij de hand voor een vlotte registratie.

Wat is Yongo?

Lees ook:

Geschatte leestijd 2 min

Wanneer beginnen praten over geld met je kind?

Meer lezen?
Geschatte leestijd 1 min

Wat is een goede leeftijd om met zakgeld te beginnen?

Meer lezen?
Geschatte leestijd 4 min

Hoe belangrijk is het om mijn kind te leren sparen?

Meer lezen?

Klantendienst +32 (0)2 664 03 80
Wij zijn beschikbaar
Ma-Vr : van 08u tot 18u

Contact Faq