Voor ouders

Yongo groeit mee met je kind

Wil je je kind bewust en verantwoord leren omgaan met geld? En wil je tegelijk een kapitaal opbouwen voor als het volwassen is? Overweeg dan zeker Yongo! Via de app en de beveiligde website kan je alles doen. De grote troef van Yongo is dat je sparen voor geschenken kan combineren met sparen of beleggen op lange termijn, om de financiële toekomst van je kind voor te bereiden. Je kind leert op korte termijn spelenderwijs omgaan met geld en op lange termijn heb je een potentieel hoger rendement dan een spaarrekening.

Wat is Yongo

Yongo is er voor je kind tijdens zijn belangrijkste mijlpalen!

Yongo groeit mee met je kind, van je zwangerschap tot je kind volwassen is. Cadeautjestijd is Yongo-tijd! Ook geld opzijzetten voor later doe je met Yongo. Zo krijgt je kind die mooie geschenken waar het van droomt en bouwen jullie samen een kapitaal op voor later.

Leeftijd van je kind
Meer informatie
Je kindje is nog niet geboren
je bent zwanger

Nog voor je kindje geboren is, komt Yongo al van pas als ideale aanvulling op je geboortelijst. Heeft niemand de duurste cadeaus gekozen? Met Yongo verzamel je de bijdragen van familie en vrienden, en koop je wat je nodig hebt. Heb je nog geld over? Dat kan je houden voor na de geboorte …

Voor alle geschenken in deze periode is Yongo een heel handig hulpmiddel. Je vermijdt nutteloze prullen en koopt enkel wat jij en je kind echt nodig hebben. Bovendien kan je met Yongo ook heel eenvoudig geld overzetten om te sparen of beleggen voor later!

Beetje bij beetje wordt het karakter van je kind gevormd. Het weet al goed wat het wil! Dankzij Yongo kan je kind geld beginnen sparen en de cadeaus kopen die het echt graag wil. Als ouder begeleid je je kind bij zijn eerste stapjes in de financiële wereld en met het geld te leren omgaan en om wat over is opzij te zetten voor later.

De dromen van je kind worden groter. Yongo helpt om je kind vertrouwd te maken met geld en de tijd te nemen om te sparen voor de dingen die het echt wil, zonder meteen toe te geven aan de laatste rage. Je kind begint ook te dromen over later. En daar kan Yongo bij helpen!

13 tot 18 jaar
Ouder dan 12 jaar
  • Eerste bankkaart
  • Identiteitskaart
  • Middelbare school

Tieners zijn op zoek naar hun identiteit. In deze periode moet je kind zijn plaats vinden. Het wil serieus worden genomen, maar worstelt met allerlei gevoelens. Je kind heeft behoefte aan vrijheid, maar ook aan een duidelijk kader, vooral op financieel vlak. Yongo kan je daarbij helpen!

19 tot 24 jaar
18 tot 24 jaar oud
  • Eerste appartementje
  • Hogere studies
  • Rijbewijs

Je kind wordt nu echt onafhankelijk. Een rijbewijs, hogere studies, een mooi diploma, … voor je het weet is je kind het huis uit. Op 18 kan je kind het kapitaal op zijn Yongo opnemen, of het laten doorgroeien tot 24 jaar.

Klantendienst +32 (0)2 664 03 80
Wij zijn beschikbaar
Ma-Vr : van 08u tot 18u

Contact Faq