Het kindje is nog niet geboren

Yongo is er op alle belangrijke momenten in zijn leven, zelfs vóór de geboorte

De ouders openen de Yongo voor hun kind en kunnen jou uitnodigen om supporter te worden van het kind. Deze naam geven we aan iedereen die het kind zijn hele leven lang steunt en begeleidt. Je bent nauw betrokken bij de opvoeding, ook financieel. Je kan bijdragen voor cadeaus, storten wanneer je wil, doorlopende opdrachten plannen, de historiek van je overschrijvingen raadplegen voor alle kinderen die je steunt via Yongo, ... Aan jou de keuze of je dit doet op de site van Yongo of met de Yongo-app.

Wat is Yongo

Geen verspilling op je babyshower

Vieren dat je kleinkindje, metekindje, … binnenkort geboren wordt, is fun! Niet weten wat je moet geven of nutteloze cadeaus geven daarentegen, is verspilling, en dat is jammer. De Yongo-code op de uitnodiging van de ouders leidt je naar de juiste plaats om bij te dragen aan een cadeau. Je vergissen is uitgesloten, dus geen stress! Zodra je bijdrage is gestort, krijgen de ouders een bericht. Je kan zelfs Supporter zijn van verschillende kinderen én je hebt daarbij zicht op alles wat je gegeven hebt aan ieder kind. Met het geld kunnen de ouders kopen wat ze echt nodig hebben of ze kunnen het opzijzetten voor later. Met Yongo kan het allebei.

De ideale aanvulling op de geboortelijst

Je vindt je gading niet op de geboortelijst? Yongo is altijd een goed idee! En net zoals bij een gewone spaarrekening kan je geven wat je wil, maar Yongo is veel interactiever! Zo weet je concreet waarvoor je precies bijlegt (een wieg, kinderwagen, kinderkamer, ...). Met Yongo draag je bij aan een duurzaam en vooral gewenst cadeau, waardoor je nooit meer keuzestress hebt. De ouders worden automatisch verwittigd als jouw bijdrage op Yongo staat. Zij kiezen of ze het geld meteen gebruiken of alvast beginnen bouwen aan definanciële toekomst van hun kleine kampioen.

Waarom sparen voor geschenken met Yongo?


Echt nuttige cadeaus
Je draagt bij aan geschenken die de ouders echt leuk vinden.


Betrouwbaar
Yongo is een product van AG Insurance en staat garant voor betrouwbaar sparen of beleggen voor de toekomst van het kind.


Geen keuzestress
Geen urenlange zoektochten meer naar het perfecte cadeau. Met een bijdrage op Yongo doe je de ouders het meeste plezier.


Supporter voor het leven!
Of je nu oma, opa, meter, peter … wordt of bent, wanneer je in Yongo geregistreerd bent als Supporter kan je het kind later ondersteunen bij alle feesten.


Zicht op al je kampioenen!
Je bent Supporter van meer dan één kind? In de app of online vind je de historiek van al je stortingen, kind per kind.


Bouwen aan de toekomst
Is er nog geld over na de aankoop van het geschenk? Geen probleem, met Yongo help je de ouders sparen of beleggen om te bouwen aan de toekomst van hun kind.

Met Yongo begin je bij de geboorte al te bouwen aan de toekomst van het kind

Bij de geboorte van het kindje moeten de ouders het langetermijngedeelte van Yongo activeren. Ze kunnen hierbij kiezen voor sparen met Yongo Moon of beleggen met Yongo Star. Yongo is dan helemaal klaar om te groeien met het kind. Jij kan ook op regelmatige basis iets geven om zijn toekomst voor te bereiden.

Maak je account en word supporter

Hou je identiteitskaart en ID-reader of smartphone bij de hand voor een vlotte registratie.

Wat is Yongo?

Lees ook:

Geschatte leestijd 2 min

Wanneer beginnen praten over geld met je kind?

Meer lezen?
Geschatte leestijd 1 min

Wat is een goede leeftijd om met zakgeld te beginnen?

Meer lezen?
Geschatte leestijd 4 min

Hoe belangrijk is het om mijn kind te leren sparen?

Meer lezen?

Klantendienst +32 (0)2 664 03 80
Wij zijn beschikbaar
Ma-Vr : van 08u tot 18u

Contact Faq