In verwachting? Gefeliciteerd! Binnenkort hou jij je kersverse kleintje in je armen.

Terwijl jij op een roze wolk zit, zorgt Yongo voor een makkelijke manier om iedereen z’n steentje te laten bijdragen. Want natuurlijk wil jij je kind een financieel duwtje in de rug geven. Met de hulp van familie en vrienden gaat dat nog vlotter.

 

Iedereen welkom
Familie en vrienden uitnodigen om mee te sparen voor je baby? Met Yongo kan je een evenement aanmaken (zoals ‘Geboorte van Junior’ of ‘Welkom, Baby!’) en een echo-foto toevoegen. Veel leuker dan een klassieke pamperrekening!
Het meest bruikbare cadeau
Met Yongo kamp je nooit met een teveel aan lief bedoelde maar overbodige cadeaus. Jij koopt met het geld precies wat je kindje nu nodig heeft. En het overschot? Dat zet je gewoon om in een lange termijn oplossing.
Een financiële voorsprong
Met Yongo kan je al beginnen sparen vóór je baby geboren is. Niet alleen voor die eerste prille maanden, maar ook voor de verdere toekomst van je oogappel. Zo bezorg je je baby nu al een vlotte start!


Op zoek naar een cadeautip voor op het geboortekaartje?

Start vandaag nog je Yongo Dreams.

Van zodra je kind geboren is, kan je dan starten met sparen of beleggen door een Yongo product toe te voegen voor de lange termijn.

Korte termijn
Voor dromen dichtbij
Yongo Dreams
Yongo Dream

Een tak 26 van AG Insurance.

Voor wie al vóór de geboorte wil sparen voor de uitzet van zijn baby of voor de toekomst van zijn kleine spruit.Meest gestelde vragen


Wat kan ik met Yongo doen als ouder?

Als ouder zit je tot de 18de verjaardag van je kind aan het roer van zijn of haar spaardoelstellingen. Als ouder kan je Yongo onderschrijven in naam en voor rekening van je kind. Je kiest of je alleen wil bijdragen voor spaardoelen op lange termijn of dat je daarnaast ook wil sparen voor spaardoelen op korte termijn. Daarna kan je kiezen om familie en vrienden uit te nodigen om mee te sparen voor je kind. Je kan ook de supporters inzage geven in de spaardoelen van je kind op korte termijn.

Familie en vrienden, kortom supporters, hebben op geen enkel moment inzage in de financiën van je kind natuurlijk!

Hoe maak je een Yongo aan voor je kinderen?

Je maakt eerst een Yongo account aan en vult je persoonlijke gegevens in. Daarna stellen we nog een aantal bijkomende vragen die peilen naar je behoeften, over je ervaring en kennis met spaar- en beleggingsproducten. Vervolgens stellen we je een product voor dat past bij jouw behoeften.

Goed om weten: enkel de vader of de moeder kan een Yongo creëren voor een kind. Hij of zij is dan de beheerder van de Yongo van dat kind. Grootouders, meter of peter kunnen de rol van beheerder niet opnemen. Ze kunnen dus geen Yongo openen voor een kind.

Mijn kind is nog niet geboren, kan ik dan een Yongo opstarten?
Ja, met Yongo kan je ook al beginnen sparen voor je kind is geboren. Je kan dan na de geboorte een spaar – of beleggingsproduct lange termijn opstarten voor je kind, Yongo Moon of Yongo Star. Onder die voorwaarde kan je het spaarproduct korte termijn (Yongo Dreams), na de geboorte van je kind verderzetten en verlengen.
Ik woon in het buitenland, kan ik een Yongo opstarten?
Om een Yongo aan te maken voor je kind, moeten zowel jij als je kind in België wonen. Wie niet in België woont, kan geen Yongo opstarten. Je kan wel een account aanmaken vanuit het buitenland en supporter worden van een kind. (bv. Je kan een account aanmaken om van de kinderen van je zus, die in België woont, supporter te worden en dus mee te sparen voor hun projectjes).