1 nieuwe supporter = 1 gratis ticket voor Plopsaland

Ontvang van 30 juli tot 31 augustus 2018 voor elke nieuwe supporter die de uitnodiging van je kind aanvaardt en een Yongo-account aanmaakt, 1 gratis ticket* voor Plopsaland De Panne.

Wacht niet te lang, want het aantal gratis tickets is beperkt! Nodig vanaf nu je familie en vrienden uit om je kind te steunen via Yongo! 

 

Hoe te doen? >

 

Tip: bovenop de uitnodiging die je per e-mail verstuurde, kun je ook een stap verder gaan en de toekomstige supporters van je kind contacteren om hen te motiveren … Maak je alvast klaar voor een spetterende dag in Plopsaland!

 

*Zolang de voorraad strekt. Max. 4 gratis tickets per ouder.

Hoe supporters uitnodigen?

  • Meld je aan op Yongo (via je browser of de Yongo App)
  •  
  • Klik op het tabblad « Mijn Supporters »
  •  
  • Selecteer de optie « een supporter uitnodigen » (rechts op het scherm)
  •  
  • Vul het contactformulier in
  •  
  • Klik op « verzenden »

Je vrienden of familie ontvangen vervolgens een uitnodiging via e-mail. Als ze die aanvaarden, moeten ze gewoon een Yongo-account aanmaken om supporter van je kind te worden.

Hoe supporters overtuigen?

Enveloppes en cadeaubonnen zijn achterhaald? Yongo, dat is de enveloppe 2.0: een eenvoudig en ultraveilig digitaal platform!

Geen zin om een saai geschenk te geven? Dankzij de steun van je vrienden en familie kan je kind kopen wat hij/zij echt wil.

Geen tijd om een geschenk te zoeken? Met een simpele muisklik kunnen ze een bijdrage storten op de Yongo-rekening van je kind.

Geen inspiratie voor een leuk cadeau? Je vrienden en familie zien meteen waarvoor je kind spaart als je koos voor Yongo Dreams.

Zin om bij te dragen aan de financiële toekomst van je oogappel? Het bedrag op zijn/haar Yongo-rekening (Moon of Star) is beschikbaar tussen 18 en 24 jaar: een ideaal startkapitaal om op eigen benen te staan!

 

Waarom supporters uitnodigen?

Yongo is de ideale oplossing om iedereen te betrekken bij de projecten van je kind, op korte of lange termijn. De supporters van je kind weten meteen wat hij/zij wenst. Hem/haar blij maken wordt kinderspel. De supporter stort een bedrag naar keuze op de Yongo-rekening van je kind, en klaar!

Iedereen wint erbij!

Dankzij Yongo, gedaan met enveloppes die zoek raken, vervallen cadeaubonnen of saaie geschenken! In enkele muiskliks is de klus zo geklaard. Bovendien is het snel, eenvoudig en ultraveilig

Klantendienst +32 (0)2 664 03 80
Wij zijn beschikbaar
Ma-Vr : van 08u tot 18u

Contact Faq